Dharmans väg
Med Klas Landahl • Start 28 september

Dharmans Väg är ett 5-månaders program för den moderna, andliga sökaren som vill leva i frihet, trygghet och glädje oavsett de yttre omständigheterna.

Seriös, djup andlig undervisning ger dig perspektiv på ditt liv och vad som pågår i samhället. Det hjälper dig att handskas med motgångar, förlust och smärta. Och det hjälper dig att skapa ett mer tillfredsställande vardagsliv och uppleva mer känsla av framgång i livet.

I det här programmet delar Klas med sig av de element som han utifrån sina många års utforskande i olika andliga/yogiska traditioner tycker är essentiella och mest betydelsefulla, på ett sätt som är lättillgängligt och förståeligt för svenska yogis på 2000-talet.

Har du gått en yogalärarutbildning eller hållit på dedikerat med yoga/meditation i många år så är detta ett utmärkt nästa steg.

Här får du:
•  undervisning i att på riktigt integrera ditt ”andliga” liv med ditt vardagliga
•  personlig guidning i din andliga utveckling och tydliggöra vägen framåt
•  hjälp att släppa *det där* som gör att du inte känner dig linjerad i livet
•  genomsköljas av andlig/existentiell undervisning som ifrågasätter inarbetade, begränsande “sanningar” så att du kan slappna av och känna glädje och frihet på djupet
•  vara del av en upplyftande gemenskap där du får möta andra som delar ditt andliga intresse

Om detta får ditt hjärta att bubbla, då är Dharmans väg för dig!

Detta är ett unikt program och ett unikt tillfälle för dig som längtar efter en vertikal förändring och transformation i livet.

Programmet är onlinebaserat och för en mindre grupp dedikerade deltagare.
Kursstart 28 september.

Boka ett samtal
Väcker detta nyfikenhet?
Boka ett samtal med Klas för att prata om din längtan, programmets upplägg och hur vi går vidare. Om du är villig att dedikera tid och energi till din andliga och känslomässiga utveckling och ta nästa steg i livet, boka ditt samtal här:

lyssna till tidigare deltagare

Åsa

Marie

Deborah