X
Holistisk Kvinnohälsa Online
För glädje, flöde och livslust

Kom och ta del av ovärderlig visdom!
Visdom som hedrar, stärker och balanserar dig som kvinna.

Som hjälper dig att fylla på med energi, stärka din lyskraft, balansera ditt hormonsystem, öppna upp till glädje, livslust och koppla till din cykliska och föränderliga natur.
Oavsett ålder och fas i livet.

Holistisk Kvinnohälsa är inte bara en yogaklass där vi andas, rör på kroppen, vilar och mediterar.
Det är en DEJT kväll för dig som vill bada i självkärlek. 

En stund med fullt fokus på att göra det allra vackraste för DIG SJÄLV, din kropp, ditt sinne och ditt varande som kvinna. Få komma i kontakt med den subtila, magiska och mystiska delen av dig själv.
Anden. Intuitionen. Shakti. Kundalini.

Det är heller inte enbart mjuka, flödande, feminina rörelser. Utan vi stärker även navelenergin för att hitta kraft, tydlighet och riktning i vår vardag. Så att inte hela världen hamnar in under din hud. Det handlar helt enkelt om balansen mellan de två. Det mjuka, flödande och de tydliga, riktade.

Dessa och flera andra kvaliteter är det vi kultiverar dessa måndagar! I en varm och systerlig atmosfär! Har du längt till detta? Då är detta rätt sammanhang för dig!

Onlineklasserna är en vacker blandning av korta inspirerande satsanger (yogisk visdom), upplyftande yogapass, expanderande meditationer, dans, sång, andning, vila, självreflektion, m.m.
Ibland får du med dig övningar att göra hemma om du vill.

Vi gör yoga för att balansera det kvinnliga HORMONSYSTEMET, aktivera kreativitet, sexualitet, stödja din menscykel, fertilitet och klimakterieresa, 

Vi gör yogapass som har en positiv inverkan på ditt humör, dina tankar, energinivå och livsglädje. Vi fokuserar på att släppa stress och “kvinno”spänningar i bäckenregionen, underlivet, nedre ryggen, axlar, käkar och öppnar upp för FLÖDE, KREATIVITET OCH LIVSLUST.

Genom meditation och andning kan du utveckla ditt NEUTRALA SINNE så att du enklare kan hantera inre och yttre konflikter, drama och oro. En otrolig kapacitet att ha med sig i livet.

Under dessa måndagar får du utveckla din kapacitet till SJÄLVKÄRLEK. Få tid att hämta hem och känna in dina behov och längtor. Förstå att det är viktigt att ta hand om dig själv för att kunna serva och finnas till för andra.

Helt enkelt marinerar i oss i fantastiska tekniker som bidrar till mer GLÄDJE, FLÖDE och FEMININ ESSENS i din vardag som kvinna.

ATT YOGA ONLINE.
Fördelen men att yoga online är bl.a. att du får vara i din hemmiljö och kan vara kvar i ditt upplyfta tillstånd utan att behöva åka hem efteråt. Många häpnar även över hur innerligt, intimt och djupt det blir – fast det är på skärm, online.

Välkommen till en djupgående termin i en vacker cirkel av kvinnor.

Dedikerad till ditt växande som kvinna och människa,
Annki    

TID: Måndagar kl 19:00-20:30. Totalt 10 tillfällen

KURSSTART: 5 februari

PRIS: 1.550 kr för att vara med på alla livesändningar. Vill du även ha fri tillgång till inspelningar av alla klasserna under kursens gång betalar du totalt 2.450 kr

FRISKVÅRD: Betala med friskvårdspengar via Epassi eller Wellnet (leta upp Annki & Klas / Kundalini Shakti AB)

PLATS: Online via Zoom

FRÅGOR: mail@annki-klas.com

Kontakt

Nyhetsbrev

Få de senaste uppdateringarna kring vår verksamhet, tips om yogisk livsstil och inspiration kring ett liv i medvetenhet och vakenhet!