X
Kvinnans 11 månpunkter
En unik kurs för att förstå din föränderlighet som kvinna

Har du någonsin känt dig som en känslomässig jojo? 

Ena dagen känner du dig stark, kraftfull och ser klart och tydligt det som är viktigt i ditt liv för att nästa dag plötsligt känna dig väldigt osäker på dig själv och ifrågasätta det mesta. 3 dagar senare är den fasen över – nu är du kreativ; visonerar, pysslar, skapar och känner dig i flöde med livet. Ett par dagar senare är kreativiteten som bortblåst – du har nu inte  lust med någonting annat än att vara för dig själv och dra ett täcke över huvudet. 

Lugn, du är inte galen :-D

Välkommen till en spännande kurs där du får lära dig unik kunskap om dina elva unika månpunkter – hur du påverkas av dem och hur du kan leva i balans i all föränderlighet. 

De elva månpunkterna är känsliga, fysiska områden på kvinnans kropp som svarar på månens energier och som påverka dig framförallt känslomässigt. De är inte kopplade till din menscykel eller fertila fas.

När du lär dig om dina månpunkter och kan uppfatta din egen unika månpunktscykel kan du förutse dina emotionella tendenser, veta vilken period du är i och lära dig leva ditt liv i samklang med dina månpunkter istället för att gå emot dem. 

Du får en djup förståelse för din föränderliga essens som kvinna och kan sluta kräva av dig själv att vara, känna och leva på samma sätt varje dag. Det är inte naturligt för en kvinna. 

Förutom en kortare föreläsning på temat så bjuder höstterminen på yogapass som stödjer dig att flöda med dig själv och livets föränderlighet. Att hitta ditt inre ankare i all rörelse. 

Du kommer att få stödja ditt hormonsystem, stärka ditt nervsystem och aktivera flöde och cirkulation. Det blir yoga, meditation, sång, skak, dans och reflektion. 

I kursen ingår en PDF med kortare beskrivning av alla månpunkter.

TID: Måndagar kl 19:30-21:15. Totalt 12 tillfällen

KURSSTART: 26 aug

PRIS: 2.400 kr för att vara med på alla livesändningar. Vill du även ha fri tillgång till inspelningar av alla klasserna fram till 31 dec betalar du 900 kr extra, totalt 3.300 kr. Priset inkluderar skrivet kursmaterial.

FRISKVÅRD: Betala med friskvårdspengar via Epassi eller Wellnet (leta upp Annki & Klas / Kundalini Shakti AB)

PLATS: Online via Zoom

FRÅGOR: mail@annki-klas.com

Kontakt

Nyhetsbrev

Få de senaste uppdateringarna kring vår verksamhet, tips om yogisk livsstil och inspiration kring ett liv i medvetenhet och vakenhet!