X
Holistisk Kvinnohälsa Online
Hormonbalans och intuition

Kom och ta del av fantastisk kvinnokunskap!

Kunskap som hedrar, stärker och balanserar dig som kvinna.
Som hjälper dig att släppa stress, fylla på med energi, stärka din lyskraft, balansera ditt hormonsystem och koppla till din cykliska och föränderliga natur.  Oavsett ålder och fas i livet.

En stund varje vecka med fullt fokus på att göra det allra vackraste för DIG SJÄLV, din kropp, ditt sinne och ditt varande som kvinna. På ett naturligt och hållbart sätt.

Denna termin kommer du få ge extra fokus till ditt HORMONSYSTEM och din INTUITION. Ett balanserat hormonsystem är A och O för ditt välmående och intuitionen är en av dina superkrafter som kvinna!

I kursen får du lära dig unika yogiska tekniker för att som kvinna koppla upp dig på ditt inre Wi-Fi, din intuition. Du får träna på att lyssna och lita på din omedelbara magkänsla vilket gör att du kan leva ditt liv i mer flow och större enkelhet.

Med stark intuition kan du med större lätthet orientera dig i din vardag och leva ett mer tillfredställande och magiskt liv.

Onlineklasserna är en vacker blandning av inspirerande satsang (delande av yogisk visdom), upplyftande yogapass, expanderande meditationer, vila och frågor för självreflektion. Du får med dig övningar att göra hemma mellan våra kurstillfällen om du vill.

Vi gör yoga för att balansera det kvinnliga HORMONSYSTEMET, aktivera kreativitet och sexualitet, stärka självkänsla och ett kärleksfullt inlyssnande.
Vi gör yogapass som har en POSITIV INVERKAN på ditt humör, dina tankar, din energinivå, din livsglädje, menscykel och klimakterieresa, m.m, m.m.
Vi fokuserar aktivt på att SLÄPPA STRESS & SPÄNNINGAR som hos kvinnor ofta sätter sig i bäckenregionen, underlivet, nedre ryggen, axlar, käkar och som skapar oro och otrygghet.
Genom meditation och andning kan du utveckla ditt NEUTRALA SINNE så att du enklare kan hantera inre och yttre konflikter, drama och oro. En otrolig kapacitet att ha med sig i livet.
Utveckla din kapacitet till SJÄLVKÄRLEK, att kunna känna in var du befinner dig och utifrån det uttrycka dina behov. Förstå att det är viktigt att ta hand om dig själv för att kunna serva och finnas till för andra.
Under dessa kvällar njuter vi härliga tekniker som bidrar till mer GLÄDJE, FLÖDE och FEMININ ESSENS i din vardag som kvinna.

ATT YOGA ONLINE.
Fördelen men att yoga online är att du får vara i din hemmiljö och kan vara kvar i ditt upplyfta tillstånd utan att behöva åka hem efteråt. Många häpnar även över hur innerligt, intimt och djupt det blir – fast det är på skärm, online.

Dedikerad till ditt växande som kvinna och människa,

Annki

TID: Måndagar kl 19:00-20:30. Totalt 10 tillfällen

KURSSTART: 4 sept

PRIS: 1.450 kr för att vara med på alla livesändningar (BOKA). Vill du även ha fri tillgång till inspelningar av alla klasserna under kursens gång betalar du totalt 2.250 kr (BOKA)

FRISKVÅRD: Betala med friskvårdspengar via Epassi eller Wellnet (leta upp Annki & Klas / Kundalini Shakti AB)

PLATS: Online via Zoom

FRÅGOR: 070-4968778 eller annki@kundaliniyogacenter.se

Kontakt

Nyhetsbrev

Få de senaste uppdateringarna kring vår verksamhet, tips om yogisk livsstil och inspiration kring ett liv i medvetenhet och vakenhet!