X
Female Balance • Att hedra dig själv
12 veckors kurs med Annki Warberg Landahl

Female Balance är så mycket mer än en vanlig yogakurs!

Det är en upplevelsebaserad dejtkväll med dig själv –  en stund varje vecka med fullt fokus på att göra det allra vackraste för dig själv, din kropp, ditt sinne och ditt varande som kvinna. I en trygg, stärkande och upplyftande gemenskap med andra kvinnor.

På Female Balance får du ta del av unik holistisk kvinnokunskap. Vi yogar, andas, sjunger, mediterar, dansar och samtalar om livet som kvinna, mamma, dotter, partner. Vi uppmärksammar vår cykliska natur, månens faser och våra hormoner.

Höstens övergripande tema är HÄNGIVENHET – DEVOTION. Att få leva utifrån passion, meningsfullhet och inspiration. Vi kommer göra enklare ceremonier, följa månfaserna och ha kortare delningar kring temat.

Under höstterminen kommer vi göra yogapass och meditationer vars syfte är att stärka dig som kvinna på olika sätt.

Vi praktiserar yogiska tekniker:

  • som BALANSERAR DITT HORMONSYSTEM, öppnar upp din kreativitet och sexualitet, stärker din självkänsla och kärleksfulla inlyssnande till dig själv.
  • som har en POSITIV INVERKAN på ditt humör, dina tankar, din energinivå, din livsglädje, menscykel och klimakterieresa.
  •  som SLÄPPER STRESS & SPÄNNINGAR som hos kvinnor ofta sätter sig i bäckenregionen, underlivet, nedre ryggen, axlar, käkar och som skapar oro, värk och otrygghet.
  •  för att utveckla ditt NEUTRALA SINNE så att du enklare kan hantera inre och yttre konflikter, drama och oro. En otrolig kapacitet att ha med sig i alla olika roller som kvinna – inte minst som mamma.
  •  för att stärka din kapacitet till SJÄLVKÄRLEK, så att du kan känna in var du befinner dig och utifrån det uttrycka dina behov. Förstå att det är viktigt att ta hand om dig själv för att kunna serva och finnas till för andra.
  •  Under dessa kvällar njuter vi härliga tekniker som bidrar till mer GLÄDJE, FLÖDE och FEMININ ESSENS i din vardag som kvinna.

Dessa tisdagklasser inkluderar en kortare satsang (yogisk visdom), mjukgörande uppvärmning, upplyftande yogapass och djupavslappning till gong- och klangskålar. Yogapassen avslutas med meditation, ofta med mantrasång. Efteråt serveras det te och många stannar i den härliga gemenskapen och pratar om det som angår oss kvinnor. En fantastisk tisdagskväll de luxe.

Så kära kvinna, varmt och innerligt välkommen till en magisk och härligt upplyftande tisdagskvällar!

Annki

TID: Tisdagar kl 17:30-19:30 (uppehåll v 44)

KURSSTART: 27 augusti

LÄRARE: Annki Warberg – Landahl

PRIS: 2.550 kr för 12 tillfällen

FRISKVÅRD: Betala med friskvårdspengar via Epassi eller Wellnet (leta upp Annki & Klas / Kundalini Shakti AB)

PLATS: 
Stockholm Kundaliniyogacenter. Obs! Denna termin befinner vi oss i en alternativ lokal, på Reimersholmsgatan 23.

FRÅGOR: mail@annki-klas.com

Kontakt

Nyhetsbrev

Få de senaste uppdateringarna kring vår verksamhet, tips om yogisk livsstil och inspiration kring ett liv i medvetenhet och vakenhet!