Female Balance • Holistisk kvinnohälsa
EN KÄRLEKSDEJT MED DIG SJÄLV

Female Balance är så mycket mer än ett vanligt yogapass!

Det är en upplevelsebaserad dejt med dig själv –  en stund varje vecka med fullt fokus på att göra det allra vackraste för dig själv, din kropp, ditt sinne och ditt varande som kvinna.

På Female Balance får du ta del av fantastisk kvinnokunskap. Vi yogar, andas, sjunger, mediterar, dansar och samtalar om livet som kvinna, mamma, dotter, partner. Vi uppmärksammar vår cykliska natur, månens faser och gör ibland enklare ceremonier.

Dessa tisdagsklasser är för dig som vill ge dig själv kraft, inspiration, återhämtning, vila, glädje, energi och balans. Och det är fantastisk att få göra det i en trygg, stärkande och inspirerande gemenskap med andra kvinnor.

I kundaliniyogatraditionen finns en fantastisk skattkista av yogapass och meditationer vars syfte är att stärka dig som kvinna på olika sätt:

•  Vi gör yoga för att balansera det kvinnliga hormonsystemet, aktivera kreativitet och sexualitet, stärka självkänsla och ett kärleksfullt inlyssnande.

• Vi gör pass som har en positiv inverkan på ditt humör, dina tankar, din energinivå, din livsglädje, menscykel och klimakterieresa, m.m, m.m.

•  Vi fokuserar aktivt på att SLÄPPA STRESS & SPÄNNINGAR som hos kvinnor ofta sätter sig i bäckenregionen, underlivet, nedre ryggen, axlar och som skapar oro och otrygghet.

•  Genom meditation och andning kan du utveckla ditt NEUTRALA SINNE så att du enklare kan hantera inre och yttre konflikter, drama och oro. En otrolig kapacitet att ha med sig i alla olika roller som kvinna – inte minst som mamma.

•  Utveckla din kapacitet till SJÄLVKÄRLEK, att kunna känna in var du befinner dig och utifrån det uttrycka dina behov. Förstå att det är viktigt att ta hand om dig själv för att kunna serva och finnas till för andra.

•  Under dessa kvällar njuter vi härliga tekniker som bidrar till mer GLÄDJE, FLÖDE och FEMININ ESSENS i din vardag som kvinna.

Dessa tisdagklasser inkluderar en kortare satsang (yogisk visdom), mjukgörande uppvärmning, upplyftande yogapass och djupavslappning till gong- och klangskålar. Yogapassen avslutas med meditation, ofta med mantrasång. Efteråt serveras det te och många stannar i den härliga gemenskapen och pratar om det som angår oss kvinnor. En fantastisk tisdagskväll de luxe.

Så kära kvinna, varmt och innerligt välkommen till en magisk och härligt upplyftande tisdagskvällar!

Annki

TID: Tisdagar kl 17:30-19:30.

KURSSTART: 6 februari

PRIS: 2.550 kr för 12 tillfällen

FRISKVÅRD: Betala med friskvårdspengar via Epassi eller Wellnet (leta upp Annki & Klas / Kundalini Shakti AB)

PLATS: 
Stockholm Kundaliniyogacenter. Obs! Denna termin befinner vi oss i en alternativ lokal, på Reimersholmsgatan 23.

FRÅGOR: mail@annki-klas.com

Denna kurs är fullbokad, men du kan anmäla dig till onlinekursen!

Kontakt

Nyhetsbrev

Få de senaste uppdateringarna kring vår verksamhet, tips om yogisk livsstil och inspiration kring ett liv i medvetenhet och vakenhet!