Dyk in i hjärtats vibrerande kraft!
YOGA + KIRTAN 17 MAJ

Välkommen till en superskön fredagskväll för att släppa taget om veckan som varit och lyfta dig själv till skyarna; ta fågelperspektiv och dyka in i hjärtats vibrerande kraft! Helt enkelt starta helgen på topp!

KUNDALINIYOGA
Landa in med ett upplyftande och stärkande yogapass till levande musik. Häftigt och effektivt energiarbete med andning och rörelse. Integrera veckans intryck och stärk upp ditt auriska fält för att kunna stå stabil i dig själv, med hjärtat öppet och glimten i ögat.

KIRTAN / MANTRASÅNG
Kirtan är ren och skär näring för själen!
Kirtan är en hyllning till livet, anden, kärleken. En möjlighet att uppleva hängivenhet, genuin gemenskap och fylla på med massa energi mitt i din vardag.

I kirtan kommer vi samman och sjunger mantran till levande musik. Det är inte en konsert eller ett uppträdande. Alla sjunger tillsammans. Oavsett om du tror att du kan sjunga eller inte så är det här en plats för dig. En möjlighet att använda rösten och bli vän med den, att få skapa EN gemensam röst med alla andra i rummet.

Som avslutning får du vila på rygg och bada i gongens vibrationer.

Du kan vara med på båda delarna eller komma enbart till mantrasången.

Fredagskvällen är spikad!

Varmt välkommen,
Annki & Klas

DATUM: 17 maj

PLATS: Åttingen, Reimersholmsgatan 45

TID: Yogaklass kl 17:00-18:00. Kirtan kl 18:30-20:30

PRIS: Kirtan 295 kr. Yoga + kirtan 395 kr.

Yogapasset har ett maxantal på 25 personer.

Kontakt

Nyhetsbrev

Få de senaste uppdateringarna kring vår verksamhet, tips om yogisk livsstil och inspiration kring ett liv i medvetenhet och vakenhet!