X
Klarseende
Bryt dina begränsande tankar och lev vaket, medvetet och självklart

Upptäck hur du kan stoppa den inre självsaboterande kasetten av oro, negativitet och självtvivel genom att regelbundet meditera. Här får du tekniker för att samla ditt sinne, fokusera på det som faktiskt är viktigt för Dig i Ditt liv, ha självdistans och samtidigt ta livet på allvar.

Denna 12-veckors kurs är för dig som vill fläta samman ditt andliga djup med ditt vardagliga liv och inte låta begränsande tankar styra.

Varje enskild dag ställs du inför så otroligt många val, och hur du väljer kommer forma din omedelbara upplevelse, din dag, din morgondag och i längden – ditt liv. Resten av ditt liv skapas HÄR och NU, och Du är medskapare! Med ett sinne fyllt av oro och självbegränsande tankar är det svårt att slappna av och låta livet veckla ut sig i sin fulla potential.

På denna kurs får du göra en inre resa och utforska hur du kan navigera i livet från en inre kärna av sanning!

MEDITATION
Meditation är ett redskap för att du ska få kontakt med din sanning. Vad andra gör är upp till dem. Hur andra vill leva sina liv är upp till dem. Du är här för att leva Ditt liv på Ditt unika sätt, och för att kunna göra det behöver du kultivera förmågan att andas dig igenom oro och negativitet, öppna upp för livets möjligheter och ta beslut från ett neutralt och hjärtcentrerat sinnestillstånd.

Med ökad mental klarhet och stärkt intuitiv kapacitet märker du:

• en ökad närvaro (“nära varandet” – nära det som faktiskt är snarare än nära det du förväntar dig eller oroar dig för)
• en större finkänslighet och fingertoppskänsla i vardagen
• förmågan att inte ätas upp av dina egna eller andras negativa tankar och känslor
• kapaciteten att göra kloka, medvetna och väl förankrade val.

HUR SER TRÄFFARNA UT?
Varje träff startar med dharmaundervisning (yogisk visdom), fortsätter med att du får mjuka upp, öppna upp och stärka kroppen med en kort kriya (sekvens av fysiska övningar) och avslutas med en längre stunds meditation.

Kundaliniyogans meditationer är aktiva och dynamiska upplevelser som är centrerade kring specifika andningstekniker och/eller mantran. När du mediterar en längre stund kan sinnet steg för steg varva ner, balanseras och expandera vilket ger en djupare effekt och integrering. Denna process ger perspektiv på tankarna och gör att du kan leva i större närvaro och medvetenhet i din vardag.

Klasserna innehåller ofta levande musik och pranayama (andningsövningar).

STOCKHOLM KUNDALINIYOGACENTER
Denna kurs ges på Stockholm Kundaliniyogacenter och du får möjlighet att vara en del av gruppenergin som skapas i rummet. Att göra yoga i grupp stärker effekten av praktiserandet, ger ökad motivation och fokus. I dessa lokaler har människor yogat, mediterat, sjungit mantran och utforskat ett liv i sanning sedan 2009 – och det sitter i väggarna! Många som kommer in i lokalerna för första gången blir omedelbart berörda och avslappnade utan att riktigt veta varför. 

Varmt välkommen till ett liv med större klarseende!

 

TID: Måndagar kl 17:30-19:00 med

KURSSTART: 4 sept

PRIS: 2 450 kr för 12 tillfällen

PLATS: Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsgatan 79

FRISKVÅRD: Betala med friskvårdspengar via Epassi eller Wellnet (leta upp Annki & Klas / Kundalini Shakti AB)

FRÅGOR: 0704-097893 eller klas@kundaliniyogacenter.se

 

Kontakt

Nyhetsbrev

Få de senaste uppdateringarna kring vår verksamhet, tips om yogisk livsstil och inspiration kring ett liv i medvetenhet och vakenhet!