X
Luciakirtan • Mantrasång & Gong
MED ANNKI, KLAS OCH VÄNNER

Välkommen till en stämningsfull och upplyftande luciakväll med mantran och levande musik!

Lucia, en vacker symbol för ljuset, seendet och godheten. Hon kommer med “ögon till de som inte kan se” och “ljus till de som känner hopplöshet i mörkret”. Hon representerar det inre ljuset, det andliga varandet och att bidra med gott till omvärlden.

Vilken strålande dag att samlas för att fokusera på de kvaliteterna. I oss själva och i världen – vi är oskiljaktiga.

Effekten av att sjunga är för många en ökad glädje, inspiration, avslappning. En kirtan är en möjlighet att släppa taget och överlämna dig till sången och till något större än dig själv. Ingen går oberörd från en kirtan!

Annki och Klas, yogalärare och musiker, har en fantastisk förmåga att inspirera människor till upplyftande sångglädje. De bjuder in till en vacker musikupplevelse som blandar det energifyllda med det stilla och innerliga. De har lett mantrasång i 13 år och släppt 3 mantraalbum tillsammans.

Denna luciakväll är vännen Joakim Lindberg med på slagverk. Joakim är dedikerad yogi och musiker med rytm och hängivenhet i blodet.

Du är varmt välkommen oavsett om du är ny eller inbiten mantraentusiast! Att sjunga är direkt, hjärtöppnande och otroligt upplyftande. En påminnelse om livets skönhet, enkelhet och djup.

Varmt och innerligt välkommen!
Annki & Klas

NY LOKAL
Våra lokaler på Stockholms Kundaliniyogacenter är under sanering och renovering efter en översvämning, så denna kväll kommer vi vara i en annan lokal – “Åttingen” på Reimersholmsgatan 45.

PLATS: Åttingen, Reimersholmsgatan 45

TID: Onsdag 13 dec kl 18:00-20:30

PRIS: 350 kr inkl yogiskt Luciafika

FRÅGOR: klas@kundaliniyogacenter.se

Kontakt

Nyhetsbrev

Få de senaste uppdateringarna kring vår verksamhet, tips om yogisk livsstil och inspiration kring ett liv i medvetenhet och vakenhet!