Vad är Portalen?

Välkommen till en upplyftande och högvibrerande yogacommunity online!

Här träffar du oss live varje vecka. Vi peppar, inspirerar och delar med oss av kundaliniyogans tekniker och visdom för vitalitet och djup mening i din vardag!

Portalen är ett månadsabonnemang där du får exklusiva och unika liveupplevelser via Zoom med oss, Annki och Klas. Här öser vi generöst ur vår yogiska skattkista och du får ta del av yogaklasser till livemusik, spännande föreläsningar, meditationsupplevelser,
mantrasångglädje och Ayurvediska guldkorn för ett vitalt och hållbart liv.
Efter sändningarna  finns tid för  efterhäng med tedrickande och spontana samtal.

Portalen är för dig som vill ha yogan levande i ditt liv. Som vet att du mår bra av rutiner och som önskar stöd i det.
Det är för dig som vill leva vitalt, vaket och som söker yogisk fördjupning, andlighet och vill vara med i ett autentiskt sammanhang.

Detta är även en plats för dig som yogalärare att få  inspiration, både till din egen praktik och dina egna klasser. 

Vår innersta önskan är att detta ska stödja dig i din vardag och bringa inre rikedom, glädje och mening i ditt liv.

Varmt välkommen med!

Här nedan kan du se vad som ingår i de olika abonnemangen. Du betalar per månad och kan när som helst avsluta.

episkvardag

222 kr / mån

(faktiskt värde: 1.200 kr)

Ett härligt firande av livet! Tona in till liveklasser tillsammans med andra. Njut av mantrasångkvällar, var med på fullmånefirande och ta del av Ayurvedisk årstidskunskap som stödjer dig i din vardag. 

Klicka på varje rubrik för att läsa mer om innehållet.

Livesända morgonklasser med levande musik. Rulla ur sängen och ner på yogamattan, logga in till ett själfyllt Zoomrum och starta dagen med härlig Kundaliniyoga, andning och meditation. Bästa starten på dagen!

Tisdagar jämna veckor, kl 06:30-07:30.
Häng kvar med en kopp te efteråt!

Vi samlas online, sjunger, ljudar och mediterar för att expandera sinnet och synkronisera med livets djuppuls. Ett fantastiskt sätt för att öppna hjärtat och leva i större glädje, förundran och samklang.

En gång i månaden, söndag kl 18:30-20:00

Här får du ta del av förinspelade Ayurvediska föreläsningar om den rådande årstiden. Värdefull 5000-årig kunskap om hur du kan leva i balans i din vardag. Du får handfasta och praktiska tips, råd och recept.

Uppdateras kontinuerligt inne på Portalen

Vi hedrar det cykliska och träffas under fullmånens sken för att tillsammans göra spännande ceremonier och ritualer med tacksägelse, meditation och visionering. Ceremoni i kontakt med livets magi och överflöd.

Varje månad på fullmånedagen

 

Inspelningar av alla livesändningarna ligger uppe 24 timmar.

Vill du ha längre tillgång abonnerar du istället på SOUL ALCHEMY.

För att starta dina två gratisveckor behöver du uppge dina kortuppgifter. Första månadskostnaden dras dag 14 och du kan avregistrera dig när du vill innan det genom att maila oss på mail@annki-klas.com. Du får också en påminnelse via mail dagen före betalningen dras. Vid registreringen dras en kortavgift på 3 kr som vi tyvärr inte kan göra något åt. 

soul-alchemy

444 kr / mån

(faktiskt värde: 2.100 kr)

Fördjupa och expandera! Ta del av allt live på “Episk Vardag” och få dessutom inspelningarna! Var även med på livesänd Aquarian Sadhana, fördjupande föreläsningar, transformerande 40-dagarsmeditationer, m.m. Här har du möjlighet att vara del av ett levande forum.

•  Morning Bliss
•  Ljudets magiska kraft
•  Ayurvedisk kunskap
•  Fullmåneceremoni

Här kan du ta del av inspelningar av alla sändningar närhelst det passar dig, och hur många gånger du vill.

En supermöjlighet att få till en regelbundenhet i ditt yoga-, meditations- och mantrapraktiserande!

Sparas 60 dagar efter livesändningen

2,5 timme livesänd morgonyoga, mantrasång och levande musik tillsammans med sanghaten. En magisk start på dagen med djup påverkan på ditt väsen, din dag och ditt liv. Här finns vi live efteråt för tedrickande, samtal och skönt efterhäng.

Lördagar kl 05:30 – 08:00, en gång i månaden

Praktisera väl utvalda meditationer dagligen under 40 dagar och skörda härliga frukter! I ett levande forum  kan du dela och ta del av andras upplevelser, insikter och uppmuntran. Tydliga videor med genomgång av meditationen och dess betydelse/effekt. Fördjupning och undervisning.

Ny 40-dagars praktik startar varannan nymåne.

En fantastisk möjlighet att lära dig mer, fördjupa din förståelse och bli inspirerad på djupet kring ditt praktiserande.

Vi pratar om yogans holistiska förståelse av att vara människa och går in i teman som t ex andningen, tio kropparna, chakran, mudras, mantra, etc.

Här finns utrymme för att reflektera tillsammans och du har chans att ställa frågor.

Live en gång i månaden

Yogaprat på djupet. Livesänd föreläsning där du får ta del av atma vidya – självkunskap. Syftet med denna kunskap är att spegla dig så att du kan se ditt sanna jag och bli fri från all förvirring, rädsla och känsla av otillfredsställelse som kommer ur okunskap. Vi pratar också om dharma, universella värderingar och att leva ett liv i andlig balans.

Live en gång i månaden

Här kan du som medlem vara i kontakt med de andra i communityn och bli upplyft och närd av gemenskapen med likasinnade.

Det finns även möjlighet att ställa frågor till oss lärare.

Gör en RE:SET! Med en tre-dagars juicefasta i kombination med utvald yoga och andning ger du din kropp en välbehövlig återställare och energiboost! Tre inspelade yogapass, recept och massa inspiration ingår.

Denna förinspelade kurs ingår för dig som tecknar årsabonnemang! 

Rabatter på andra utvalda kurser och retreater för dig som tecknar årsmedlemsskap!

Vad är Portalen?

Välkommen till en upplyftande och högvibrerande yogacommunity online!

Här träffar du oss live varje vecka. Vi peppar, inspirerar och delar med oss av kundaliniyogans tekniker och visdom för vitalitet och djup mening i din vardag!

Portalen är ett månadsabonnemang där du får exklusiva och unika liveupplevelser via Zoom med oss, Annki och Klas. Här öser vi generöst ur vår yogiska skattkista och du får ta del av yogaklasser till livemusik, spännande föreläsningar, meditationsupplevelser,
mantrasångglädje och Ayurvediska guldkorn för ett vitalt och hållbart liv.
Efter sändningarna  finns tid för  efterhäng med tedrickande och spontana samtal.

Portalen är för dig som vill ha yogan levande i ditt liv. Som vet att du mår bra av rutiner och som önskar stöd i det.
Det är för dig som vill leva vitalt, vaket och som söker yogisk fördjupning, andlighet och vill vara med i ett autentiskt sammanhang.

Detta är även en plats för dig som yogalärare att få  inspiration, både till din egen praktik och dina egna klasser. 

Vår innersta önskan är att detta ska stödja dig i din vardag och bringa inre rikedom, glädje och mening i ditt liv.

Varmt välkommen med!

Här bredvid kan du se vad som ingår i de olika abonnemangen. Du betalar per månad och kan när som helst avsluta.

Om Annki & Klas

Tillsammans förmedlar Annki och Klas yogisk kunskap med stor skärpa, kunskap, djup och hängiven dedikation. De är mycket uppskattade i den svenska yogavärlden för sin autensitet och förkroppsligar det de undervisar.

Till vardags är de en del av teamet som sedan 2008 driver, håller klasser och workshops på Stockholm Kundaliniyogacenter. Förutom sin holistiska Kundaliniyogalärarutbildning skapar Annki och Klas uppskattade onlinekurser såsom Yogadetox, Holistisk Hormonbalans, Dharmans Väg, Juica & Yoga, Golden Buddha m.m. De är även programansvariga för en av Sveriges största yogafestivaler – The Yoga Experience.

Med värme och glädje guidar de tryggt deltagarna genom transformerande livsprocesser för att utveckla och stå i sin fulla potential som människa. I kombination med deras respektive 
specialistkunskaper är allt de förmedlar mångbottnat, mångfacetterad och väldigt unik. 

Läs mer om Annki & Klas HÄR.

Kontakt

Nyhetsbrev

Få de senaste uppdateringarna kring vår verksamhet, tips om yogisk livsstil och inspiration kring ett liv i medvetenhet och vakenhet!