X
Välkommen hem
MED ANNKI & KLAS

Vi välkomnar dig till en vibrerande sensommarworkshop för att skapa en härlig vibb av välgång och framgång inför hösten! Här får du chans att hitta inspiration, tydlighet och riktning inför de kommande månaderna så att de fylls med det som känns meningsfyllt och betydelsefullt för just dig.

Din egen yogiska höst-kickoff helt enkelt!

Här får du tona in på dig själv och det som känns levande och sant i form av längtan, vilja och steg som vill tas framöver. Du får sätta intentioner och lära dig ovärderliga tekniker för att hålla dig öppen och redo för det som ska komma, inför det som vill manifesteras och förverkligas. Inklusive det du inte vet exakt vad det är men som finns som en ordlös känsla eller dragning. Detta arbete hjälper dig också att hålla dig stadig och stabil inför det okända, det du inte kan planera och det som känns skört i livet.

Workshoppen blir en härlig mix av självreflektion, upplyftande Kundaliniyoga samt en potent meditation för att lösa upp energetiska blockeringar.
Meditationen får du med dig hem och som vanligt uppmuntrar vi dig till att göra den varje dag/regelbundet för att hjälpa dig stå stadig i din dedikation och intention. Att vattna och vårda varje dag.

Med en tydlig intention och dedikation till en daglig meditation ger du dig själv möjlighet att ta emot friska vindar av möjligheter in i ditt liv de kommande månaderna.

Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenhet av Kundaliniyoga, meditation och livet.

Du kan delta i denna workshop antingen ONLINE eller PÅ PLATS på Reimersholme.

// Annki och Klas

 

DATUM: Ons 14 aug kl 18.30-21.00

PLATS: Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsgatan 23

ONLINE: Det går också att vara med online via Zoom

KOSTNAD: 395 kr

FRÅGOR: klas@kundaliniyogacenter.se

 

 

Kontakt

Nyhetsbrev

Få de senaste uppdateringarna kring vår verksamhet, tips om yogisk livsstil och inspiration kring ett liv i medvetenhet och vakenhet!