Kundaliniyogalärare utbildningen
PERSONLIG TRANSFORMATION OCH YOGISKT LEDARSKAP  •  START 25 APRIL 2024
Att gå vår holistiska yogalärarutbildning är en investering för livet. Här får du möjlighet att fördjupa din yoga, växa som människa, leva din excellens och stå i in fulla kraft. Detta är en 14 månaders fördjupning i yogans tekniker, transformerande personlig utveckling och träning i ledarskap och yogalärarskap. En unik utbildning med levande musik, gong, Ayurveda och hållbar livsstil. Du får träning i att instruera yogiska tekniker och livsstil till andra för att bidra till en mer vital, vaken och medveten värld.

Utbildningen startar i april varje år. Läs utbildningsfoldern och lyssna på uttalanden från tidigare deltagare nedan.

Du ansöker genom att skicka ett personligt mail till oss.  Läs mer om vad som ska vara med i det brevet i foldern nedan.

GRATIS INFOTRÄFF
Välkommen på en Zoom-träff där vi berättar vi om utbildningen, dess unikitet och vad det innebär att dedikera till 14 månader av yogisk magi. Du är välkommen med frågor och funderingar! Anmäl dig HÄR.

UTBILDNINGSFOLDER
Klicka dig igenom sidorna i foldern nedan för att läsa allt om utbildningen:

Utbildningens upplägg

Utbildningen pågår under 14 månader och är uppdelad på 8 moduler. 5 av dem är på Stockholm Kundaliniyogacenter och 3 på kursgård utanför Norrköping.

Modulerna i Stockholm börjar kl 09.00 på fredagen och avslutas kl 17.00 på söndagen.

Retreaten börjar kl 17.00 på torsdagen och avslutas 16.00 på söndagen.

Lyssna på tidigare deltagares upplevelser:

Hör Kerstin berätta om sina fysiska utmaningar och vilken nytta hon hade av utbildningen när hon gick den för fyra år sedan – en fantastisk läkeresa på helt naturlig väg!

Karl-Petter gick utbildningen för att bli yogalärare och sprida yogan till andra. Här berättar han om hur överraskad han blev av allt annat han fick med sig under utbildningen.

Mårten berättar om sin längtan efter fördjupning och uppskattning av gruppgemenskapen.

Lisa berättar om sin längtan att ta hand om sig, sina relationer och få redskap att leva livet mer närvarande.