Vackra kvinna! 

Välkommen till en hel värld av vackert och viktigt omhändertagande av dig Själv! Fler och fler kvinnor börjar höra rösten inom sig. Rösten som berättar om att tiden är inne att släppa fram, vörda och hedra den feminina urkraften. I oss alla. 

Det handlar om att lära känna och förstå sig själv som kvinna. Läka och hela det som i generationer hållits tillbaka och släppa fritt, vattna och nära det nya som vill växa fram.


Känna till, äga och leva sina superkrafter!

Så i alla kurser jag delar, oavsett namn, format och storlek, så handlar det om att utforska din intuition, styrka, sårbarhet, självkärlek, det vilda, dina skuggsidor, känslighet, njutning, sexualitet, systraskap, kreativitet, essens, lyssna till din kropp och förstå den inre dansen mellan det maskulina och feminina. Med mera.

Det handlar om att du i din vardag ska kunna känna dig stabil, centrerad, hjärtöppnad, intuitiv och kopplad till helheten.
Oavsett vad som händer runt omkring dig.
Att istället för att kämpa kunna flöda och vara kreativ med livet som det är.
Att utveckla modet att kliva fram, göra din röst hörd och känna dig självklar i olika sammanhang.
Vara autentisk, ha tillit och gå din egen, unika väg!

Så kära kvinna – vad längtar du efter just nu?

Hur kan jag serva dig på din väg?

Här nedan hittar du en mängd olika kurser och utbildningar. Lyssna inåt och ta ett viktigt steg i din riktning redan idag!

I kärlek,

Annki

Aktuella kurser: 

Kom och ta del av fantastisk kvinnokunskap! Kunskap som hedrar, stärker och balanserar dig som kvinna. Som hjälper dig att släppa stress och fylla på med energi!

Female Balance ska kännas som en dejt med dig själv. En stund varje vecka med fullt fokus på att göra det allra vackraste för dig själv, din kropp, ditt sinne och ditt varande. 

Detta är en helt unik och livsbejakande självledarskapsprocess för kvinnor som vill stärka sina inre resurser, skapa sig ett meningsfullt och härligt vardagsLIV och verka utifrån sann urkraft.

OM ANNKI

Annki är pionjär inom kvinnohälsa på naturlig väg och har stöttat och inspirerat kvinnor i över 20 år. Hon har stor kunskap om kvinnans olika superkrafter och olika faser i livet. Hon värnar om det naturliga och hur vi kan leva i kärlek och samklang med varandra.