Ljudets magiska kraft!

En av anledningarna till att Kundaliniyogans tekniker är så effektiva och transformerande på människans kropp och psyke är användandet av ljud och mantran. Att ljuda, chanta och sjunga kundalinimantran är en exakt teknologi som påverkar hela människan mycket positivt. Det finns numera en mängd vetenskapliga studier som påvisar hur hjärnan och kroppens olika system på bara några veckor förändras när man chantar ett mantra korrekt. Som tex att förebygga Alzheimer samt skapa en positiv förändring i den delen av DNA:t som har med åldrandet att göra.

Med hjälp av mantran kan vi transformera tunga tankar, oro och ledsamhet. Och genom att upprepa dem dagligen kan vi förändra djupt liggande tankespår och bli fria från självbegränsningar, självtvivel och självsabotage. När vi gör det har vi förmåga att möta dagens händelser och personer i mer enkelhet, vi känner oss lätta till sinnet och kan trots motgångar då och då glädjas över livet i stort och smått.

Annki och Klas är specialiserade i Naad Yoga och Shabd Guru. De är båda musiker och inkluderar livemusik i allt de förmedlar; både live, på retreat och online. De anordnar regelbundet Kirtans (mantrasång till levande musik) i Stockholm och blir regelbundet inbjudna till olika festivaler och events. De har släppt 4 album och har flera på gång.

Om du vill boka Annki och Klas till ditt yogaevent så går det bra – kontakta oss här.

Lyssna på vår musik på Spotify

Kṛṣṇa Govinda 

Live från Yoga Games 2023, Stockholm

Om Gaṃ Gaṇapataye Namaḥ

Live från Yoga Games 2023, Stockholm