Våra vitaliserande livsstilskurser
DIN HÄLSOREVOLUTION PÅ HEMMAPLAN – ONLINEKURSER SOM GÖR SKILLNAD.

Hos oss hittar du fantastiska vitaliseringskurser! Kurser där du får effektiva tekniker som funkar på riktigt och som gör att du på kort tid kan ta dig från stress, tyngd, depp, smärta, oro till vitalitet, hälsa och allmänt välbefinnande!

I 13 år har vi inspirerat människor att göra årliga ”besiktningar” av kropp och sinne.
För vi vet att när människor går runt med obalanser för länge resulterar det till slut i sjukdom, ohälsa och onödigt lidande!

Så vi finns här för dig!
Vi hjälper dig etablera vardagsrutiner, du får kunskap kring livgivande kost och vi delar våra mest effektiva yogiska tekniker för vakenhet, immunitet och livskvalitet! Allt för att du ska känna livsgnista, vitalitet och ha massa energi att göra det du älskar i ditt liv.

Är du redo att ta dig själv till en helt ny nivå?

Aktuella kurser

I detta 15-dagars program blir du guidad att ta dig till en helt ny nivå av vitalitet och livskraft! Kursen bjuder på ett rikt och inspirerande innehåll som är lätt att följa och som ger garanterat resultat. 

Mer info kommer snart!

juica & yoga  •  SEPT 2024

Inspirerande dagar med vitaliserande juicer och stärkande yogapass. Ett fantastiskt sätt att boosta hela ditt system så du har full kraft och energi till höstens alla aktiviteter. 
 
Mer info kommer snart!
 

vintervital  •  ONLINE JAN 2025

Ett fantastiskt sätt att starta året med en välgörande och effektiv yogisk och ayurvedisk detox. Släpp tyngd, trötthet och börja året med flaggan i topp! 

Mer info kommer snart!