Om Annki och Klas

Tillsammans förmedlar Annki och Klas yogisk kunskap med stor skärpa, djup och dedikation. De är mycket uppskattade i den svenska yogavärlden för sin autenticitet och erfarenhet.

Till vardags är de en del av teamet som sedan 2008 driver, håller klasser och workshops på Stockholm Kundaliniyogacenter. Förutom sin holistiska Kundaliniyogalärarutbildning skapar Annki och Klas uppskattade onlinekurser såsom Yogadetox, Holistisk Hormonbalans, Dharmans Väg, Juica & Yoga, Golden Buddha m.m. De är även programansvariga för en av Sveriges största yogafestivaler – The Yoga Experience.

Med värme och glädje guidar de tryggt deltagarna genom transformerande livsprocesser för att utveckla och stå i sin fulla potential som människa. I kombination med deras respektive 
specialistkunskaper är allt de förmedlar mångbottnat, mångfacetterad och väldigt unik. 

ANNKI WARBERG LANDAHL är en av Sveriges mest erfarna Kundaliniyogalärare. Hon har jobbat som lärare inom olika områden i 35 år, undervisat yoga intensivt i 23 år och har 15 års erfarenhet av yogalärarutbildningar. Hon delar med smittande glädje och passion sin djupa erfarenhet och förståelse av yogan utifrån ett holistiskt perspektiv. Hon är certifierad Gravidyogalärare, Medicinsk yogalärare, Yogaterapeut, Sat Nam Rasayan-healer och utbildad i Ayurveda. Annki är en pionjär inom kvinnohälsa på naturlig väg och har bl.a skapat och undervisat 6-månaderskursen Gurudinnans Väg sedan 2010 samt Holistisk Hormonbalans.

ANNKI
Int. cert Kundaliniyogalärare, Level 1, 2 och 3 (8,5 år)
Int. cert Gravidyogalärare
Sat nam rasayan healer, level 1 & 2
Medicinsk Yogaterapeut
Yoga terapeut 2 år
Ayurveda terapeut
Fysiologi, KI
Non Violent Communication, NVC
Zen Coachning
Emotional Freedom Technique, EFT

KLAS LANDAHL är utbildad lärare i både Hatha- och Kundaliniyoga. I sin hängivenhet till andlighet har han under många år studerat olika typer av yoga, yogisk filosofi och yogisk historia. Dessa studier inkluderar klassisk Vedanta, sanskrit och gurmukhi – yogans heliga språk. Klas livslånga passion för musik har fört honom djupt in i Kundaliniyogans mantratradition där han specialiserat sig på ljudens och mantrans effekt på vårt medvetande och hur detta kan bidra till vår andliga utveckling. Han är även utbildad i Kraniosakral healing, Sat Nam Rasayan och Yogaterapi.

KLAS
Int. cert Kundaliniyogalärare, Level 1 & 2 (220 + 500 h)
Utbildad Samayogalärare (270 h)
Sat nam rasayan healer, level 1
Yoga Therapy Training, 2 år
Vedanta studier, 15 år
Musiker sedan barnsben